top of page

Работно време: Всеки ден 07:30 - 21:00

  • Facebook
  • Instagram

6  тенденции за ноктите, които да опитате тази есен



Есента е чудесен сезон и след жаркото лято ни подканва да се замислим за промяна във визията ни. Нови дрехи, чанта, обувки….Не, имаме съвсем друго – нов цвят на лака. Това е доста лесен и бюджетен начин да поздравите новия сезон и да влезете със супер визия. Това лято видяхме пастелни цветове на ноктите, нокти с ярко червено, морските синьо и тюркоазено. За есента обаче очаквайте промяна. Разбирайте по-наситени цветове на ноктите, като горско зелено и синапено жълто. Нека видим кои са тенденциите в ноктите за тази есен.

Приглушен металик

Приглушените тонове металик ще бъдат модни тази есен, а полираните лакове за нокти ще бъдат навсякъде. Класически метални нюанси като сребро и злато ще бъдат популярни, но не се страхувайте да мислите нестандартно.

 

Топъл оранж

За да се насладите на сезона, опитайте нюанс, вдъхновен от тиквената подправка лате. Това е плътен и богат есенен цвят, алтернатива на червеното или черното.

 

Горско зелено

Въпреки че горскозеленото често се смята за по-зимен цвят, тази есен нюансът внася дълбочина във вашия маникюр. Това е толкова шик цвят за есента, особено за по-светла кожа.

 

Семпла декорация

Всепо-често ставаме свидетели на възраждане на изкуството на ноктите. Този сезон ще се откроява  прости форми и смели цветове, геометрия и простота, дори да бъде само черно и бяло или nude и златно.

Цвят горчица

Докато това лято беше изцяло в маслено жълто, есенната версия е малко по-дълбока и по-сложна. Цвят горчицата може да не изглежда като най-подходящия за носене нюанс, но се съчетава изненадващо добре с тазгодишните есенни модни тенденции.

 

Аура

За да изпробвате тази тенденция, изберете основно покритие и след това изберете кръг в средата с меки нюанси. За да постигнете този вид у дома, има стикери за нокти, които имитират същия ефект.

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page